Avrupa’daki İlk Ofisimiz Polonya’nın Başkenti Varşova’da Açıldı

Prota olarak Orta ve Doğu Avrupa’daki ilk ofisimizin Polonya’da kurulduğunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Böylece, Uzak Doğu’da bulunan Malezya ve Singapur ofislerinden sonra Polonya ofisi ile yurt dışı ofislerimize bir yenisini daha eklemiş olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Prota Polska adıyla faaliyete geçen yeni ofisimiz ile, tasarım ve müşavirlik alanında Polonya ve komşu ülkelerde büyüme hızımızı arttırmayı ve bu bölgede bulunan hizmetlerimizi desteklemeyi amaçlıyoruz. Polonya’nın başkenti Varşova’da kurulan ofisimizde, Ülke Operasyon Müdürü görevini 20 yılı aşkın yöneticilik deneyimi ile Pawel Federowicz yürütecek.

Hem yazılım hem de mühendislik çalışmalarımızda global büyüme hedeflerimiz için büyük anlam taşıyan bu gelişme hakkında Prota Mühendislik Genel Müdürü Sn. Danyal Kubin şöyle konuştu: “Gelişen bir şirket olarak, Avrupa’daki ilk ofisimizin açılışını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Hızla büyüyen ekibimiz ile çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Küresel bir marka olma yolunda yaptığımız yatırımları, farklı bölgelerde de yapmaya devam edeceğiz.”

Prota Polska ofis adresi: ul. Wspólna 35 lok.12, Sródmiescie 00-519 Varşova, Polonya.